Undgå disse 4 fejl med din nye terrasse

Undgå disse 4 fejl med din nye terrasse

Det at få anlagt en terrasse kan være en stor investering for din bolig. Det er derfor vigtigt, at den bliver efter dit hoved, så dig og din familie får det udendørsareal, som I altid har drømt om. Det er dog essentielt, at der bliver brugt tid på flere aspekter af planlægningen, så du undgår uheldige fejl. Forneden kan du læse om de 4 typiske fejl, som du burde undgå i forbindelse med anlæg af din nye terrasse.

1.      Den forkerte placering

Når der skal vælges placering af terrassen, så er det vigtigt, at der bliver gjort tanker om hvordan den skal bruges og hvornår den skal bruges. Det er en uheldig fejl, når man får placeret terrassen et sted med meget vind og skygge. Beliggenheden skal derfor vælges ud fra behov, så man ved hvornår der er sol og hvor længe.

2.      Den forkerte størrelse

Mange drømmer tit om en STOR terrasse, der kan rumme mange gæster. Det er bare ikke altid, at det passer til huset eller beboerne. En stor træterrasse kan let virke meget tom, når det ofte kun er familien selv, der benytter sig af den. En lille terrasse mangler pladsen til mange gæster, men vil ofte skabe mere personlighed og hygge.

3.      Det forkerte materiale

Dette er en fejl, der sjældent er begået af fagfolk, men det er vigtigt, at der skelnes mellem det træ, der skal i kontakt med jorden og træet, der skal bruges til belægning. Det er meget vigtigt, at belægningen kan tåle fugt, men samtidig skal det også være en hård træsort, da den skal kunne håndtere belastning møbler og hverdagsbrug. Hvis terrassen bliver placeret tæt på huset, så er det vigtigt, at der bliver brugt en træsort, der også passer med resten af huset, da det ellers kan give et akavet resultat.

4.      Den forkerte farve

Sort kan være en meget populær og moderne farve. Men når vi er i de varme sommermåneder, og solen står og bager ned på terrassen, så kan den sorte farve pludselig føles meget varm. Farven er derfor et vigtigt punkt, der skal overvejes. Dette er også set i forbindelse med farven på selve huset. Terrassen vil typisk virke meget dominerende, i forhold til resten af huset og haven, hvis farven ikke matcher.

Men husk dette..

Nogle vælger selv at lave deres terrasse, mens andre vælger, at få rigtige fagfolk til det. Uanset hvor stor handyman du er, så kan det være en klog idé, at modtage vejledning fra folk med ekspertise i sådan projekter. Kun-terrasser har mange års erfaring med anlæg af træterrasser. De har fokus på materiale, holdbarhed, bæredygtighed og et produkt der er skræddersyet til præcise behov. Ved at benytte dig af dem slipper du for uheldige fejl, så du kan nyde din nye terrasse uden problemer.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *