Traktor til den ambitiøse have-specialist

Traktor til den ambitiøse have-specialist

Er du typen som har hovedet fyldt med projekter, og bruger hver en ledig stund til, at føre dem ud i livet? Kender du det, når du ser et stykke uudnyttet jord, og du allerede har en idé om hvad det eventuelt kunne bruges til? Så læs med i denne artikel, og få inspiration til, hvilken traktor som kan hjælpe dig med dit næste projekt.

Den ambitisøse have-specialist, eller professionelle landmand, har brug for mere end bare den gængse hække-klipper; han har brug for maskineri. Men hvilket? Der findes adskillige produkter på markedet, og lige så mange forhandlere. Vi har fundet en løsning, der kan være rigtig for dig.

Hvad er dit behov?

Nøglen til at finde den rigtige traktor er at identificere ens behov. Skal der arbejdes primært med havearbejde, transport eller noget helt tredje? Hvis den skal bruges til et mindre område, og alsidige opgaver, så kan du med fordel kigge efter en kompakttraktor.

En kompakttraktor er ofte mindre end deres større brødre som den klassike traktor, men er derfor også mere alsidig i dens kompetencer – og så fylder den ikke lige så meget. De bliver brugt af mange forskellige organisationer og foreninger landet rundt, bl.a. kirker, campingpladser, sportsforeninger, boligforeninger, golfbaner, parker, haver og meget mere. Der kan med fordel investeres i en traktor af denne størrelse , hvis du arbejder eller passer noget lignende.

Hvis der er behov for mere, så skal du op i vægtklasserne, og have fat i en mere klassisk landsbrugstraktor. Disse er ikke alene større, men har også mere motorkraft, og kan ligeledes bruges til en lang række forskellige formål, alt efter hvilken type tilbehør der tilknyttes. Det er også muligt, at bevæge sig igennem et mere groft terræn i denne type traktor, da julene ikke bare er større, men også har et grovere dæk-mønster.

Hvem forhandler og reparerer disse maskiner?

Når man leder efter en forhandler, og især en forhandler af disse type maskiner, så kan man med fordel vælge nogen som også kan stå for en eventuel reparation. Svenningsens er en af Danmarks største leverandører af netop disse typer traktorer, og ikke alene sælger de dem, men de dækker alt fra salg, reparationer og forsikring.

Svenningsens er også forhandler af mærket Kubota, som er nr. 1 i Europa med bl.a. deres kompakttraktorer. Dette betyder altså, at man kan få alt hvad man behøver det samme sted, og det er ikke nødvendigt, at lede efter en autoriseret reparatør, da det hele ligger under samme tag. Dette mener vi er den bedste løsning, hvis der skal erhverves et nyt stykke maskineri inden for den nærmeste fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *