Sørg for at have værktøjet i orden

Sørg for at have værktøjet i orden

Hvad enten du aspirerende gør-det-selv mand eller bare er dækket ind til husbehov, så har alle brug for en lille mængde essentielt værktøj. Skal du samle spisebordsstolen fra IKEA, skrue en lampe fast eller noget mere udfordrende, så kan du ikke gå galt i byen med et sæt basalt værktøj.

Hvis du er en af de typer, som går op i selv at kunne klarer projekterne i hjemmet, så kender du ihvertfald behovet for kvalitets-værktøj – og du ved hvad der sker, hvis det ikke er i orden.

Der er måske allerede planlagt, hvad det næste projekt skal være, og du har brug for et nyt stykke ”legetøj” for at komme i mål. Derfor har vi fundet en håndværker butik som har det hele, og hvis ikke et besøg af deres webshop er nok, så kan man altid kigge forbi deres butik og showroom i Odense – og butikken hedder Dorch & Danola.

Hav værktøj der passer til dit behov

Hvis man bor i hus, vil behovet for værktøj endegyldigt være større, for det meste, end hvis du bor i en mindre lejlighed. Med et hus følger der, alt efter størrelsen, en række muligheder såvel som problemer med. Huset har måske en terrasse, og en terrasse skal holdes ved lige. Der kan være behov for værktøj til træarbejde, hvis noget skal tilføjes eller fjernes, og der kan være behov for værktøj til rengøring.

En terrasse som ikke blevet vedligeholdt i en længere periode, har en tendens til at samle snavs og skidt. Dette kan ikke umiddelbart fjernes med vand og sæbe, og det kan generelt ikke anbefales, at benytte kemikalier til at rense disse ting.

Derimod kan man benytte sig af en højtryksmaskine, som udelukkende ved hjælp af tryksat vand, kan ”blæse” snavs og skidt af fleste overfalder. Dette er også maskiner som forhandles af Dorch & Danola, og findes i flere forskellige modeller.

Værktøj er ikke nok

Hvis der netop er blevet sat et nyt projekt i gang, så er det ikke altid nok, bare at have styr på værktøjet. Ofte kan det være essentielt, eller befriende, at have decideret arbejdstøj til formål. Når de gamle jeans ikke længere kan holde til, at blive kørt hen af jorden, så kan man med fordel overveje at skifte til arbejdstøj.

Man kan endda gå skridtet videre, og benytte sig af sikkerhedssko, hvis projektet er virkelig ambitiøst. Det kan også være, at du skal arbejde i forskellige miljøer både ude og inde, så kan man med fordel få fat i tøj der matcher kriterierne. På denne måde, kan man fokusere på sit håndværk, og ikke stresse over, at have for lidt, eller for meget, tøj på.

Butikken Dorch & Danola

Der er tale om en håndværker butik med et produktsortiment på mere end 15.000 varer, og passer perfekt til den aspirerende gør-det-selv man eller den professionelle håndværker. Virksomheden har røder tilbage til 1930’erne, så kunderne kan være garanteret en ekseptionel service, og stærke kompetencer inden for værktøj og maskiner til industri.

Du kan besøge Dorch & Danola på deres hjemmeside, eller kontakte dem på telefon og mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *