Sådan investerer du en arv

Sådan investerer du en arv

Mange der arver penge, skynder sig at bruge mange af dem eller sætte dem ind på en almindelig indlånskonto, men dette giver ingen mening, da du gerne vil have, at du får noget ud af dine penge og tjener mest muligt på dem. Først vil vi anbefale, at I tager kontakt til en god bobestyrer advokat, så I er sikker på, at alt bliver opdelt, som det skal.

For noget af det vigtigste er, at der er klare retningslinjer fra starten af, og så er det vigtigt, at du vælger at investere dine penge på den måde, som du kan stå inden for.

Grunden til, at vi mener, at man bør investere en arv, er, at det er penge, som du ikke selv har tjent. Derfor kan du ligeså godt vælge at få noget ud af dem fremfor bare at bruge dem alle sammen med det samme. Det er klart det, som giver mest mening for din økonomi.

Når du en dag selv skal på pension, vil du blive glad for, at du valgte at bruge din arv på den måde og ikke bare brugte alle pengene med det samme. For det er muligvis en dejlig glæde på kort sigt, men på lang sigt får du ingenting ud af det, og så tænker du ikke længere over, hvad du købte ti år tidligere.

 

Hvor mange penge er der tale om?

I sidste ende handler dine investeringsmuligheder meget om, hvor mange penge du har mulighed for at investere. Hvis du har arvet mange millioner, så kan du overveje at opkøbe boliger, som du så kan leje ud. Det giver en bedre forrentning, end hvis du sætter pengene i banken eller investere i mange aktier.

Det vil være jeres bobestyrer advokat, som hurtigt kan give jer et overblik over, hvad I har arvet, så du kan komme i gang med at planlægge din investeringsmuligheder. Hvis du er på udkig efter en god advokat, kan du tjekke her.

 

Er aktier en god idé?

Nogen mener, at aktier er kedelige, fordi det er svært at vide, hvad der sker med dem. Men faktisk vil vi sige, at når du kigger på, hvad der er sket over mange år, så havde det været en vanvittig god idé at købe aktier, fordi det virker til, at du kun kan gå opad. Det skyldes, at vores samfund bliver rigere og rigere, og derfor bliver aktier også mere værd.

Med en aktie låner du sådan set bare virksomheden penge, og disse aktier bliver mere og mere værd, fordi virksomheden hele tiden tjener flere penge.

Hvis du ikke gider en alt for aktiv investering, så er aktier en god idé, og vi anbefaler, at du spreder din risiko og måske leger med 20% af dine aktier, hvor du investerer meget aktivt i ting, som du brænder for.
Det er helt sikkert bare at komme i gang med at investere, så skal det hele nok gå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *