Sådan finder du de rette erhvervslokaler

Sådan finder du de rette erhvervslokaler

Måske har du startet egen virksomhed, eller også er din virksomhed vokset ud af sine nuværende lokaler. Ligegyldigt hvad, står du nu i en situation, hvor du skal finde de rette erhvervslokaler til din virksomhed. Det er en stor beslutning, hvor flere forskellige faktorer skal overvejes nøje, så du ikke køber katten i sækken, eller blot tager et forkert valg.

Det handler i høj grad om, at du finder ud af, hvilke ting der har en høj prioritering, så din virksomhed kan vækste samt bibeholde et godt fysisk arbejdsmiljø blandt dine medarbejdere. Læs videre hvor vi guider dig til, hvordan du finder de helt rette erhvervslokaler så din erhvervsflytning bliver så smertefri som overhovedet muligt.

Start i god tid og søg ud

At finde et nyt erhvervslejemål er for mange en proces, der tager lang tid. Start derfor i god tid og husk at opsig dine nuværende erhvervslokaler, da disse ofte har et længere varsel – på denne måde sikrer du at du ikke er økonomisk bundet af to forskellige lejemål samtidigt. Det tager i gennemsnit omkring et år for en virksomhed at flytte i nye erhvervslokaler, dels fordi man over tid skal acceptere at der er et behov for at finde ny lokaler, samt informationssøgningen tager lang tid.

Desuden er det en god ide at tænke længere ud, end at have adresse midt i de store byer. Huslejen her er ofte det tre- eller firedobbelte, og det er ikke nemt for hverken ansatte eller kunder at finde parkeringspladser. Alternativer kunne være de mindre, men stadig store erhvervsbyer, som Kolding, Vejle eller Næstved.

Kontakt ejendomsselskaberne direkte

Det kan hurtigt virke uoverskueligt at navigere rundt i de mange muligheder for at finde erhvervslejemål, såvel online som offline. Der er stor konkurrence på dette marked, hvilket betyder at de mange ejendomsselskaber kæmper om at få din opmærksomhed – noget der kan gøre processen mere forvirrende end gavnlig. Du kan med fordel derfor kontakte ejendomsselskaberne direkte selv, eller besøge deres hjemmesider, hvor det vil være langt mere overskueligt at finde frem til det helt rette erhvervslejemål.

Lever lejemålet op til dine ønsker og krav?

Når du første gang skal ud at se et lejemål, kan det virke svært at tage en beslutning, fordi du ikke nødvendigvis har noget sammenligningsgrundlag. Brug derfor tid på at lave en prioriteringsliste over de vigtigste elementer, lokalerne skal indeholde. Dette kan være med til at give dig et overblik over om lejemålet imødekommer virksomhedens behov og dine ansattes ønsker til nye erhvervslokaler. Du kan med fordel tage dine ansatte med på råd i starten af processen, så du kan imødekomme deres ønsker. På denne måde bliver flytningen også mere smertefri internt i virksomheden, og dine ansatte vil med garanti glæde sig, fremfor at synes forandringen er svær og udfordrende.

Gør flytningen nem og hurtig

Når du har fundet de rette lokaler, er flytteprocessen langt fra slut endnu. For at gøre den sidste del så nem, enkel og hurtig som muligt, kan du med fordel kontakte et flyttefirma her, der kan varetage det hårde slæb og flytte jeres inventar fra København til Næstved på ingen tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *