Profitabel investering med et håndværkertilbud

Profitabel investering med et håndværkertilbud

Trenden på boligmarkedet lige i øjeblikkeligt er, at mange ønsker at flytte ind i en indflytningsklar bolig, hvor der er minimale skrammer og ujævnheder. Men du kan gøre dig et klogt valg i at vælge en bolig, som er usleben og ikke speciel præsentabel, hvis den til gengæld har en fin pris. I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd til, hvordan du tjener flere 100.000 kroner på et vaskeægte håndværkertilbud.

Undersøg fremtidige boligtrends

En opgørelse fra boligsiden viser, at udbudspriserne på et håndværkertilbud er hele 45% lavere end priserne på huse generelt. Et håndværkertilbud kan altså være et fordelagtigt scoop at gøre sig. Da der er stor efterspørgsel efter de investeringssikre håndværkertilbud, kræver et succesfuld fund, at du bruger mange dedikerede timer på at undersøge boligmarkedet til bunds, så du hurtigt kan slå til, hvis der kommer det helt rette tilbud. Men før du kan træffe denne beslutning, er du nødt til at vide noget om de vigtigste up-coming boligområder i Danmark.

Up-coming boligområder

Et up-coming attraktivt boligområde er betegnelsen for et boligområde, som lige nu er neutralt eller mindre attraktivt , men på sigt har et stort potentiale til at blive et meget eftertragtet boligområde at bo i. Når et boligområde går fra at være “neutralt” til at være “attraktivt” vil værdien af boligerne i området stige med en stor procentdel. Din succes med håndværkertilbuddet kommer i sidste ende til at handle om timing.

Hvordan kan jeg genkende et up-coming boligområde?

Et up-coming boligområde kan du genkende ved at undersøge, hvor der bliver lavet nybyggeri eller hvor der bliver lavet nye arbejdspladser og/eller transportmuligheder. Det kan også være et område, hvor der bliver bygget et splinternyt indkøbscenter. Et eksempel på et boligområde, som i den grad er opblomstret i løbet af de seneste par år er København Syd. Her har nybyggeriet og kvarteret generelt taget fart, og priser er derfor steget markant. Dette område er stadig i vækst, og derfor er det et attraktivt område for boligejere. Start din søgen efter dit håndværkertilbud her.

 

Beliggenheden = vigtigste faktor for din prisfastsættelse.

I forlængelse af ovenstående råd er det vigtigt at pointere at beliggenheden er og vil altid være den vigtigste faktor for din prisfastsættelse. Der er bare nogle beliggenheder, der altid vil være eftertragtet og det er blandt andet storbyer som København, Aarhus og Aalborg. Men på den anden side er det også her at udbuddet af billige håndværkertilbud er mindst. Så det gælder om at være tålmodig, og på dupperne, så man hurtigt kan slå til.

 

 

Nedrivning er også en mulighed

Hvis boligens fundament er ødelagt, kan det ikke lade sig gøre at bygge videre på det, da det simpelthen ikke er holdbart. I denne situation skal du måske overveje nedrivningsmuligheden. Nedrivningen vil give dig mulighed for helt selv at bestemme, hvordan boligen skal se ud. Her kan det være en fordel at alliere dig med en arkitekt, som har en bred viden, inden for hvad din potentielle målgruppe efterspørger i forhold til renovering og indretning. En arkitekt er af navnet utrolig kreativ og nytænkende, og vil derfor kunne se nogle innovative og fede muligheder i boligen.

Rumfordelingen er det vigtigt

Beliggenheden er selvfølgelig vigtigt, men det handler også om at være kritisk overfor de håndværkertilbud, man er ude at se på. Det kan være lidt svært at forholde sig strategisk til en boligfremvisnig af et håndværkertilbud, når der er så meget, der skal laves.
Men det du skal holde øje med er naturligvis, om fundamentet er i orden, men også om der er en god rumfordeling. Det er ikke så fordelagtigt, hvis der er en atypisk rumfordeling, da det er en post, du ikke ville kunne renovere dig ud af uden at hive væggene ned, hvilket vil fjerne et rum.

Vi håber du fandt artiklen nyttig, du kan med fordel læse mere om ejendomsinvesteringer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *