Nu kan du få mad leveret til døren i din virksomhed

Nu kan du få mad leveret til døren i din virksomhed

Har din virksomhed ikke nogen form for kantine? Det skal du ikke bekymre dig om meget længere. Nu har du nemlig mulighed for at få mad bragt ud til alle dine ansatte til en ganske fin pris. Læs med og find ud af hvordan.

De danske måltidskasser

Her i 2018 er der lige blevet etableret en ny hjemmeside med en søgemaskine, der indeholder alle måltidskasser som du kan få fat i her i Danmark. Denne hjemmeside har et meget passende navn til disse måltidkasser. Den er kendt under navnet danskemaaltidskasser.dk.

Her har du nemlig mulighed for at skræddersy dine bestillinger. Når du går ind på hjemmesiden her på Danskemaaltidskasser, skal du blot indtaste dit postnummer og antal personer. Derefter vil Danske Måltidskassers søgemaskine finde alle de måltidskasser som passer til din søgning. På den måde, kan du få en masse mad bragt til døren til dine ansatte, som er klar til at blive spist.

Denne hjemmeside er meget hurtigt blevet meget anerkendt for dens brugervenlighed, da den hurtigt finder frem til det du søger efter og er yderst præcis på dine indtastninger. Det er en rigtig smart måde at få mad på, så man slipper for selv at stå og lave det hel selv. Det gør det dermed også lettere og mere effektivt. Nogle af virksomhederne som sælger disse måltidskasser, går også rigtig meget op i økologi og miljøvenlighed.

Derfor vil du højst sandsynligt opleve at nogle af virksomhederne kommer ud og til jer igen og henter de tomme kasser som så vil blive genbrugt.

Forskellige slags måltidskasser til alle dine behov

Når du indtaster dine oplysninger i søgemaskinen på danskemaaltidskasser.dk, har du derefter mulighed for at vælge en masse forskellige måltidskasser. Du har faktisk også mulighed for at skræddersy din søgning efter du har indtastet dit postnummer og antal personer.

Du har mulighed for kun at se søgninger på eksempelvis økologiske måltidskasser. Eller måltidskasser som kun indeholder vegetarisk mad. På den måde kan du og din virksomhed opfylde alle de ansattes præferencer.

Du har også mulighed for at fravælge forskellige ingredienser, hvis nogle af jer har allergi eller er overfølsomme for forskellige ingredienser. Er i til fisk og skaldyr, kan du også sætte flueben ud for dette i venstre side af siden efter du har søgt på dit postnummer og antal personer der skal have mad.

Når du har skræddersyet din søgning, vil søgemaskinen finde alle de måltidskasser som passer perfekt på din søgning. Du har mulighed for også at tilmelde dig hos de forskellige virksomheder med disse måltidskasser, så du ikke hele tiden behøver at bestille dine måltidskasser men du blot kan tilslutte dig til et abonnement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *