Mange måder at investere på

Mange måder at investere på

Her på siden er vi store tilhængere af det, som vi kalder aktiv investering. Det betyder, at du investerer dine penge ved selv at holde øje med dem.

Alternativ er der også pensionsopsparinger, hvor du sætter dine penge ind til en pensionsselskab, og så står de for at investere dine penge. Vi vil mene, at du kan tjene flere penge på selv at gøre det, men selvfølgelig kræver det, at du bruger tid på at sætte dig ind i det.

Her har du nogle simple råd til, hvad du skal tænke over, når du vil i gang med at aktiv investering. For det er i sidste ende helt op til dig, hvor lang tid du vil bruge på det, og det afgør også, hvad du bør investere i.

 

Hvor meget tid ønsker du at bruge på det?

Det første spørgsmål, du skal stille dig selv, er, hvor lang tid du vil bruge på at investere dine penge. Egentlig er det lidt komisk, at de fleste ikke vil bruge særlig lang tid på at investere vores egne penge, men vi vil gerne bruge masser af tid på at arbejde for at tjene pengene.

Hvis du gerne vil være rig, bliver du nødt til at bruge mere tid på at investere dine penge, men for de fleste gider de ikke sætte tid af til det, da de allerede har fuldtidsjob. For mange kan aktiv investering endda gøre, at de kan gå før på pension, så du bør overveje, hvordan du bruger din tid.

 

Hvor aggressiv vil du være?

Hvis du har valgt at bruge længere tid på dine investeringer, kan du også vælge at være lidt mere aggressiv, når du investerer dine penge. Vi kalder det for aggressiv investering, når du følger med i markederne konstant og køber og sælger aktivt.

Alternativ køber du aktier, som du tror på i fremtiden og så beholder du dem. Der er som sådan ikke en rigtig eller forkert strategi. Det handler helt om, hvad du gerne vil bruge din tid på, og hvad du har det bedst med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *