Lego udvider hovedsædet i Billund

Lego udvider hovedsædet i Billund

Lego havde en vækst i Danmark på 250 ansatte alene i 2015. Dette har fået virksomheden til, at planlægge en omfattende investerings plan for hovedsædet i Billund.
Der bliver sendt et signal ved at det netop er hovedsædet i Billund, der lægger under for den store udvidelse. Legos administrerende direktør Jørgen Vig Knudstrup meddeler at det netop er Billund, der er det pulserende hjerte i Lego koncernen, og udvidelsen vil blive en del af kommunens langsigtet vision for udviklingen af Billund by. Dette skal gøre det muligt at udvikle og leverer lækre Lego produkter, til endnu flere mennesker på jorden. Få et kig på nogle af Legos lækre produkter her

Udvidelse skal give øget medarbejdertrivsel

Legos fremtidige mulige investeringer i Billund kommer til at omfatte en række aktiviteter, der vil strække sig over de næste 5-10 år. Aktiviteterne er klar på tegnebrættet, hvis behovene skulle opstå.

Beslutningen om en udvidelse, handler om 5 aktiviteter, der skal være med til at gøre forholdende for Legos medarbejdere endnu bedre, og samtidig styrke Legos hovedsæde i Billund.

Globalt medarbejderhus ”Lego People House”

Det nye bygningskompleks midt i Billund skal fungere som en tværfaglig arbejdsplads, der går tværs af flere funktioner mellem medarbejderne. En vigtig del af bygningskomplekset er det nye ”Lego peoples house”. Denne store del af bygningen skal indeholde en lang række muligheder for medarbejderne, som skal være med til at skabe øget trivsel. ”Legos Peoples House” vil blandt andet byde på fitnesscenter, sundhedsklinik, sportsfaciliteter, kantine sociale samlingssteder, personalebutik, smålejligheder, værksteder og andre faciliteter der kommer medarbejderne til gode.

Sustainable Materials Centre

Dette nye center på 4500kvm skal fungere som forskningscenter. Centeret skal bruges til at arbejde med nye metoder til bæredygtigt fremstilling af Lego produkter. Lego har i mange år haft stor fokus på den grønne profil, og Lego udtaler at det fortsat vil være et fokuspunkt der vil blive taget seriøst hånd om.

Kontorer

Der vil som led i den store investeringsplan blive bygget nye kontorer, som skal huse det stigende antal ansatte Lego forventer, hvis væksten fortsætter med at stige i 2016, hvilket det forventes.
Lego har været i en rivende vækst de sidste par år, og hvis væksten fortsætter vurderes det, at der skal bygges endnu flere kontorer en der først er beregnet i denne investeringsplan.

Udviklingsfaciliteter

De nye udviklingsfaciliteter skal være med til at teste nye produktionsteknologier. Det er vigtig for Lego at følge med de nyeste teknologier ved produktion og udvikling. Der vil derfor både blive etableret et center for produktionsteknologi og kontorbygninger, hvor der skal udvikles fra.

Der er endnu ikke oplyst nogle økonomiske detaljer omkring den store investeringsplan, men planen er omfattende og vurderes til at blive en stor afskrivning for Lego koncernen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *