Investorer som tv-stjerner

Investorer som tv-stjerner

Det er blevet moderne at være investor. I hvert fald hvis man ser på den tv-succes som flere investorer i dag har fået. I USA har de programmet Shark Tank, hvor fem investorer bliver præsenteret for en masse forskellige idéer og virksomheder, som de kan investere i.

Investorerne er alle rigtige mennesker, og businessmænd og -kvinder, der investerer deres egne penge og høster gevinsten. Programmet er ufatteligt populært i USA, og særligt milliardæren Mark Cuban er et stort hit i programmet.

 

I England har de Dragon’s Den som har samme koncept som Shark Tank, men er en smule mere afslappet end sin amerikanske pendant.

 

I Danmark har vi for ikke så længe siden fået programmet Løvens Hule, og selvom det endnu ikke er lige så storslået eller populært som hverken Shark Tank eller Drangon’s Den, så vidner det stadig om tendensen om, at det er blevet cool at være investor.

 

Programmerne er en rigtig spændende måde at vise almindelige mennesker, hvordan en forhandling foregår, og de er gode til at motivere andre investorer og iværksættere til at komme i gang med at følge deres drømme.
Som investor er det fedt at se, at der bliver sat fokus på området, og at det er blevet mere hot at investere i gode idéer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *