En investering i din bolig er en investering i dig selv

En investering i din bolig er en investering i dig selv

Vi vil alle sammen gerne have penge mellem fingrene, og rigtig mange går langt for, at det skal lykkes. Det kan være en vanvittig arbejdsrytme eller investering i aktier og obligationer. En anden måde du kan gøre det på er ved at investere i din bolig.

En investering i boligen er en af de sikreste investeringer. Boligpriserne i Danmark og særligt hovedstadsområdet er meget lave sammenlignet med andre tilsvarende steder. Det betyder, at priserne helt sikkert bare vil stige. Hvis du har et godt sted, er det derfor bare om at investere i stedet for at prisen på boligen stiger så meget som muligt. Vi guider dig!

Bor du det rigtige sted?

Det ovenstående forudsætter selvfølgelig, at du bor et attraktivt sted. Sådan er det nemlig ikke overalt i Danmark. Hvis du ikke bor et attraktivt sted, er det formentlig heller ikke en særlig god investering. Hvis du er glad for at bo der, skal du selvfølgelig bare fortsætte med det, hvis man du i forvejen er lidt utilfreds, og ellers gerne vil gøre en god investering, er det bare om at gribe tyren ved hornene og finde et nyt sted at slå sine rødder.

Hertil være det være en rigtig god ide at kontakte en boligadvokat. Siden ejendomsmæglerloven i 2015 trådte i kraft står ejendomsmægleren ikke længere til ansvar overfor køber, som derfor uden en boligadvokat i sit hjørne ikke har nogen uvildig rådgiver. Hvis du vil vide mere om en boligadvokat, kan du klikke her.

Hvad skal jeg gøre?

En af de rigtig gode måder at få sin bolig til at stige i værdi er ved at energirenovere. Derfor bør du som noget af det første undersøge din boligs energimærke. Hvis det er lavt, er det fordi, at din bolig har en virkelig dårlig isolering. I så fald er det ekstra attraktivt for dig at energirenovere.

Ved at energirenovere slår du mange fluer med et smæk. Du sørger for, at det bliver meget mere komfortabelt, at bo i dit hjem – særligt om vinteren.

Derudover sparer du penge på din varmeregning. Du skal selvfølgelig også bruge penge på selve renoveringen, men det vil som regel betale sig tilbage igen efter et par, afhængigt af hvilke tiltag du foretager dig.

Slutteligt vil værdien af din bolig stige rigtig meget efter en energirenovering. Det er selvfølgelig forskelligt, hvor meget den stiger, men der er set tilfælde, hvor boligens værdi stiger med 500.000 kroner. Det må siges, at være en god sjat.

Det er altså en virkelig god ide at investere i sin bolig. Husk når du gør det ikke at sætte dig så dybt, at du ikke kan holde til endnu en finanskrise. Selv med en finanskrise vil det være en god investering på den lange bane så længe krisen ikke ødelægger din økonomi, og du bliver nødt til at flytte under en lavkonjunktur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *