Investér i familielivet

Investér i familielivet

Investeringer kan være mange ting. Man kan både investere i fysiske gode og med penge, men man kan også investere i venskaber og i tiden, som ikke kan købes for penge. I denne artikel taler vi om, hvordan man kan investere i forøgelse af familien.

Invester i samliv

Der er flere forskellige måder at investere i familielivet, og ikke alle koster penge. Har du og din partner talt om familieforøgelse, så kan det være utroligt vigtigt at investere i mere tid med hinanden.

Mere tid med hinanden betyder blandt andet, at der laves mere eller mindre klare aftaler om, hvornår man er hjemme fra arbejde og hvad man laver sammen, når man er sammen – måske bare for en periode.

En anden måde at investere i samlivet, er ved at lave flere ting sammen udenfor. Det kan være sammen med hele familien, hvor man gør det til en tradition at tage i Zoo, i Tivoli, i skoven eller noget anden sjovt og hyggeligt, og gerne en gang om måneden. Er man uden børn, kan der investeres tid i hyggelige restaurantbesøg og date-aftenener, som også gøre muligheden for familieforøgelse større.

Invester i livet med en baby

Livet med familie og børn kalder på mange investeringer. Især når man får en lille ny, vil det koste mange penge at etablere sig. Udstyr og tøj til den lille baby alene, vil for mange komme til at ligge på omkring de 25-30.000 kroner. Hertil kommer også en fest som barnedåben, som heller ikke er helt billig.

Ser man frem ad, så kan man forvente, at det koster omkring 1 milion kroner at have et barn, fra barnet er født til det er 18 år gammelt.

Invester i familieforøgelse

Den helt store og evigt betydningsfulde investering i familielivet, er investeringen i familieforøgelse, når ens krop ikke selv vil lege med. Det er med sikkerhed en investering, der vil give de største, bedste og mest værdifulde afkast nogensinde.

danfert.dk kan du læse en masse om, hvilke muligheder der er for kunstig befrugtning. Det er nemlig en beslutning, som gerne skal tages henover en længere periode, så der er mulighed for lang betænkningstid.

I forhold til fertilitetsbehandlinger, så er det en væsentlig investering for et par eller for en enlig, som ønsker barn. En fertilitetsbehandling, hvor der benyttes enten donoræg, eller hvor egne æg bliver taget ud og befrugtet ved regentsglasmetoden koster omkring 50.000 kroner, hvorimod inseminering hos kvinden med partners eller doners sæd, koster omkring de 5000 kroner.

Uanset hvad, så er investeringen i familielivet, familieforøgelse og de omkostninger der måtte være i forbindelse med at have en baby i husstanden det værd. Vi håber alligevel at denne artikel har givet dig et overblik over nogle af de forskellige måder, man kan investere familielivet på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *