Invester i din egen tid, undgå unødvendige aktiviteter!

Invester i din egen tid, undgå unødvendige aktiviteter!

Hvis du er vant til at investere eller arbejde med business, så bør du have indsigt i hvor meget man kan tabe, ved at indgå i unødvendige aktiviteter. Når en virksomhed skal optimere deres drift, så vil de for eksempel altid kigge på at drive ”unit costs” ned, hvilket vil sige, at man skal effektivisere de processer der er, for at skabe produktet.

Det kan henvise til mængden af spild der er associeret med produktion, eller hvordan produktet behandles efterfølgende, men det kan også henvise til tid anvendt på at producere. Tid er den faktor som kan justeres, der påvirker flest områder. Jo kortere tid det tager at få et produkt videre fra produktion til salg, desto mindre bruger man på produktionen og øger ens loft for indtjening.

 

Tid er en ressource vi aldrig får tilbage

Det er ikke kun i business at tid er en afgørende faktor. Det er også noget vi hele tiden tager stilling til i hverdagen. Hvor lang tid tager det at komme på arbejde, hente børnene eller at handle ind. Alle beslutninger vi tager i løbet af en dag, vil have tid som sit anker. Den der er bedst til at disponere sin tid, har en stor fordel i forhold til alle andre.

Derfor er det vigtigt at skære unødvendige aktiviteter fra, altså de som resulterer i spildt tid, da tid som en ressource er noget som vi ikke kan få tilbage. Der er kun 24 timer i døgnet, og alles tid på jorden er begrænset.

Det kan være du studser over at vi nævnte indkøb som en unødvendig aktivitet, da man jo naturligvis har behov for at spise, for at udnytte sin tid bedst. Årsagen til dette er at du ikke længere behøver at handle ind selv, det findes virksomheder der vil gøre for dig!

Ved hjælp af danskemaaltidskasser.dk kan du bestille håndplukkede råvarer og måltidskasser som passer dit behov. Så slipper du for at handle ind selv, og det bliver bragt direkte til din dør.

En sund kost øger produktivitet!

Hvis du har en stresset hverdag, hvor jobbet kommer i første række, så kan det være svært at spise korrekt. Undersøgelser viser, at der er en direkte sammenhæng mellem produktivitet og den måde vi behandler vores krop på. Det er naturligvis ikke kun i form af kost, men også motion og sociale aktiviteter.

En sund kost er springbrættet til en sundere livsstil og passer perfekt sammen med træning. Ved at investere i idéen om optimering af tid, så stiller du dig selv i en bedre position til at opnå gode resultater. Naturligvis skal dette gøres med måde, fordi hvis man begynder at opveje alt i tid og nytte, så vil nogle aktiviteter være svære at finde meningen i.

Ikke alle ting vi laver som mennesker bærer en signifikant betydning, andet end at det er sjovt eller hyggeligt. Men hvis du anvender tid som en faktor når du arbejder, eller begår dig i dine daglige aktiviteter på et basalt niveau, så vil du opnå positive resultater.
Aktivinvestering, produktivitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *