Invester i dig selv og din sundhed

Invester i dig selv og din sundhed

Langt de fleste investeringer handler om ROI, også kendt som ”Return on Investment”, hvilket også er utrolig vigtigt når du driver en virksomhed eller handler med aktier, men det er svært at kigge på Return On Investment når det gælder dig selv og din krop. Her i artiklen kan du læse lidt om hvordan du kan investere lidt i dig selv og få et kæmpe Return On Investment i din hverdag.

Invester i din kost

Den første investering du bør foretage i dig selv, er at få et større fokus på din hverdag. Langt de fleste har en travl hverdag og det er ikke altid lige nemt at få tid til at spise sundt og varieret, men det er vigtigt for din krop og dit sind. Med en kost der består af Take-Away og en kost der generelt ikke er varieret, vil din krop blive sløv, da det vil betyde vitaminmangel i kroppen. Det er nemmere for alle at spise varieret og som tommelfingerregel bør du sørge for at fylde din tallerken med mad i alle regnbuens farver, så sikrer du i hvert fald at du får alle de vitaminer som kroppen har brug for.

Desuden er det en god idé at spise økologisk, da det både er godt for miljøet og din krop. Det kan være lidt dyrere at spise økologisk men det er vigtigt at vi ved hvad vi spiser, og det er ikke altid lige tilgængeligt hvad grøntsagerne er sprøjtet med eller dyrene er blevet fodret med.

Invester i din fremtid

Det er også en rigtig god idé at investere i efteruddannelse da det højst sandsynligt vil betyde et højere løntrin, som vil være langt mere frugtbart end aktier vil være i løbet af samme korte tid. Der findes et utal af efteruddannelse og kurser der kan give dig adgang til en lederstilling eller et nyt felt, som kan være bedre betalt end dit eksisterende fag. Det er altid en rar følelse at lære noget nyt, og uanset om det handler om at tjene flere penge, eller blive dygtigere i sit fag, er yderligere uddannelse altid en god idé.

Kan du ikke finde pengene til at investere i efteruddannelse, kan du se hvordan du får et kviklån nu, så du får råd til at investerer i dig selv.

Disconnect på ferien

Det er også en rigtig god idé at tage en ferie, hvor du er totalt ”disconnected” fra telefon og mail. Vi er alle sammen forbundet til internettet hele tiden, og for rigtig mange kan det være et stressende element, at være forbundet hele tiden, og derfor kan en ferie uden mobil og mail være en rigtig god idé. Tag afsted på ferie med nogle venner eller familie og sluk telefonerne på hele ferien og lær at slappe ordentligt af og nyd hinandens selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *