Kan du tjene penge på at købe og sælge internet domæner?

Kan du tjene penge på at købe og sælge internet domæner?

Målet med enhver investering er at få et så stort afkast på vores de penge vi har investeret.

Der findes de klassiske investeringer som aktier, ejendomsinvestering og obligationer, men det er ikke de eneste investeringstyper, der findes.

Hvis du gerne vil lære om det kan betale sig at købe og sælge internetdomæner og hvordan man gør, så er dette den rette artikel for dig.

Du vil i denne artikel lære om det er en god investering og hvordan du gør.

Hvad er ideen bag ved at købe og sælge domæner?

Ideen bag at købe domæner og sælge dem er ligesom at købe ejendomme i en forventning om at de bliver mere værd for fremtiden.

Ligesom med ejendomshandel så er der flere forskellige ting du skal kigge efter, for at kunne vurdere om domænet falder eller stiger i pris.

 

Er det en god investering?

For at det skal være en god investering, så skal der være et marked, hvor der er folk der køber domæner.

Udover det, så skal der være forskel i hvor stor værdi enkelte domæner har.

Det gode er:

Hver dag bliver der registreret 300.000 nye domæner, hvilket svare til 109.500.000 nye domæner der bliver registreret årligt.

Det dyreste domæne nogensinde blev købt for 234,5 mio. kr. i 2010. Domænet var insurance.com

Der kan være rigtig gode penge i at eje de rigtige domæner. Tilfældet med insurance.com er selvfølgelig et særtilfælde, men det tegner et billede at det er muligt at tjene mange penge ved at købe og sælge domæner.

 

Hvem skal investere?

Hvis du skal investere i at købe domæner, så skal du værre klar på at bruge tid på at sætte dig ind i, hvad der er gør et domæne værdifulgt, og bruge tid på at lede efter nye domæner.

Da det ikke er en ligeså kapitaltung investering er den mere rettet mod folk, der ikke leder efter en måde at investere mange millioner, men derimod et mindre beløb.

Det kræver også at du er glad for at bruge tid foran en computer.

 

Hvordan gør du i praksis?

Måden du finder det bedste domæne er ved at kigge efter følgende:

  • Et domæne der er lidt at huske: Domæner der er lette at huske sælger generelt set mere end domæner der er svære at huske
  • Et domæne der indeholder relevante søgeord: Domæner der indeholder søgeord der bliver søgt meget på er mere eftertragtede. Måden du finder søgeord, der er relevante, er ved at undersøge forskellige brancher, og hvilke søgeord der bliver søgt mest på.
  • Et domæne der har mange backlinks: En af de ting google kigger mest på er hvor mange links der er til hjemmesiden. Hvis du kan købe et domæne der ikke bliver brugt længere, men der er mange personer, som linker til domænet, så øger det værdien.

Den sidste ting der er vigtig at huske på hvis du skal købe domæner, er at de koster penge at have.

Prisen kan variere meget, men det er en god ide at vælge et billigt webhotel til at hoste dine domæner. Du kan se en oversigt over priserne på de forskellige webhoteller her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *