Gør karriere inden for køb og salg af boliger

Gør karriere inden for køb og salg af boliger

Køb og salg af boliger kan være en god investering, og mange formår også at skabe en succesrig karriere indenfor konceptet. Er det noget du går og drømmer om, så læs med i denne artikel, hvor vi giver dig nogle gode råd til, hvordan du kan skabe en succesfuld karriere indenfor boliginvesteringer.

Gå efter håndværkertilbuddene

Hvis du vil gøre karriere inden for køb og salg af boliger, kan det kun betale sig at investere i håndværkertilbuddene, og efterfølgende renovere dem. Så vil du kunne tage en højere pris for boligen, når de sælger den, og forhåbentligt få en større gevinst fra projektet.

Med mindre du har en kæmpe kapital i banken, ville jeg anbefale, at du bruger et par timer om dagen på at finde de gode håndværkertilbud, fordi der er rift om dem.

Alliér dig med andre kompetencer

Hvis du vil skabe denne karriere alene, kræver det, at du besidder urimelige mange kompetencer indenfor vidt forskellige områder, og det er næsten umuligt.
Du er derfor nødt til at alliere dig med nogle der besidder de kompetencer, du ikke selv har. Der er to afgørende kompetencer, som du er nødt til selv at besidde eller alliere dig med folk, der besidder kompetencerne.

Indretningseksperten

En kompetence der er uundværlig, hvis man skal have succes med at investere i boliger, er en bred viden om indretning. Det er vigtigt at have en person på holdet, der har forstand på, hvad der rører sig i designverden. Lige nu er den nordiske og minimalistiske boligstil utrolig attraktiv, og det ville derfor være det look, som du ville skulle satse på, når du renoverer lejligheden.

Indretningseksperten hjælper dig til at finde den mest fordelagtige indretning, som skaber store, lyse rum og samtidig udnytter alle kvadratmeterne optimalt.
Ydermere vil indretningseksperten kunne vælge de rette materialer til køkken og badeværelse, som er de mest centrale rum i en bolig.

Boligeksperten

Den næste kompetence som også er altafgørende at have på sit team, er flair indenfor boligudvikling og opblomstrende kvarterer. Boligerne inde på Frederiksberg og Østerbro er sat til urimelige høje priser, også selvom du ”bare” vil have et håndværkertilbud. Derfor kan det være en fordel at have en stor viden inden for potentielle opblomstrende boligkvarterer.
På den måde kan du købe lejligheder i opblomstrende kvarterer til en meget lav pris, og efter et par år, hvor området er eskaleret, vil du kunne sælge lejlighederne for et dobbeltbeløb.
Sydhavnen er et godt eksempel på et boligområde der er eskaleret de seneste år. Sydhavnen består næsten kun af nyrenoveret lejligheder, da boliginvestorer har satset på området.

Forhåbentligt var disse tips nyttige i forhold til at give dig en bredere viden omkring, hvordan man kan gøre karriere inden for køb og salg af boliger. Hvis du mangler penge til opstart af det første køb, kan du med fordel benytte dig at den helt nye lånesammenligningstjeneste “Jyskelaan.dk” fra 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *