Gør din markedsføring moderne med 3D visualisering

Gør din markedsføring moderne med 3D visualisering

Det kan være svært at forestille sig, hvordan man skal indrette, hvis man sidder med en arkitekturtegning. Med en 3D visualisering af interiør er det nemmere for kunderne at tage stilling til, hvilke elementer de skal have i deres hjem. Om du sælger køkkener eller møbler til stuen, så er denne form for fremvisning et plus hos kunderne.

Fra flade tegninger til levende billeder

Det behøver ikke være svært at komme i gang med at lave 3D visualiseringer. Sammen finder man frem til, hvad der er målet med at skabe billeder med liv i. Det skaber en helhedsoplevelse lige meget, hvilke varer der skal sælges.

Det er meget nemmere for kunderne at forestille sig, hvordan det vil være, når deres nye køkken er monteret. Visualisering kan også bruges til mindre projekter. Om det er en enkelt vare eller hele rum, gardiner eller toiletter. Mulighederne er uendelige.

Giv dine kunder en bedre oplevelse. De vil få en bedre forståelse for varens størrelse og samspil med rummet. Interiør, der er bliver gjort til 3D, er meget nemmere at have med at gøre. Du kan sågar få lavet et program, hvor kunden selv kan placere en vare i et rum, der kan minde om deres eget hjem.

Skab værdi for dine kunder

Om du ofrer lidt eller flere penge, er du garanteret, at det bliver populært hos dine kunder. En hjemmeside kan hurtigt komme til at se langt mere professionel ud, når billederne er mere levende.

Måske sælger du en vare, som ikke udlever sit fulde potentiale på et fladt billede. Det kan eksempelvis være et sofabord med mange detaljer på. En kunde er mere tilbøjelig til at købe en vare, hvis den eksempelvis kan drejes rundt, så man kan se alle ledder og kanter.

Det behøver ikke koste en bondegård

Priserne varierer meget alt efter hvilken ydelse, der ønskes. Hvis man eksempelvis ønsker, at kunderne skal kunne placere møbler i noget der minder om eget hjem i et online program, er det selvfølgelig lidt dyrere. Er man mere ude efter en plakat, man eksempelvis kan have med på messe, der viser en vare, kan dette gøres til en ganske fornuftig pris.

Om du er privat, eller om det er til en virksomhed, vil 3D visualisering være et hit. Man samarbejder med designeren, så det bliver, lige som man vil have det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *