Gode råd til at forny boligen

Gode råd til at forny boligen

Har du gået med ideen et stykke tid at få gjort noget ud af boligen. Få den ændret lidt, for at der sker noget nyt og for at du kan blive gladere når du kommer hjem efter en lang dag.

Invester i helbredet

Din boligindretning kan faktisk ofte være skyld i, hvordan du har det fysisk og psykisk. Helbredet og psyken rammes og påvirkes ofte af alt omkring os. Hvis din bolig er meget grå og trist, bliver dit humør det også. Det kan derfor være en rigtig god ide at indrette efter helbredet. Få nogle friske farver ind i din bolig og dit klædeskab. Man er hvad man har på. Så få nogle friske farver på, så du bliver i bedre humør. Godt humør smitter også, så når du smiler til verden, smiler verden også til dig. Gør derfor en aktiv investering i dit helbred og din fremtid.

Nye møbler behøver du ikke altid købe. Nogle gange kan det være nok at om arrangere dine nuværende møbler, så det giver mening. Hold stilen minimalistisk, og få ryddet ud i det gamle møg fyldt med nips ting. Tag en sort sæk og ryd ud. De gamle ting du har haft længe, kan både være tunge og brugte. Når du får fjernet dem, vil du også mærke en hel lettelse i sindet og kroppen. Samtidig er planter og blomster med til at skabe god stemning. Få derfor investeret i nogle planter i dit hus.

Farverne der virker

Som sagt, er farver virkelig vigtige for at opløfte vores sind. Nogle farver som faktisk virker, er grøn, rød, hvid og blå. Grønne farver giver en afslappende virkning på dig, og giver god ro i sindet og kroppen. Så brug især den, hvis du føler dig stresset. Blå giver efter sigende både overblik og glæde. Det siges endda at blå kan hjælpe på depression. Farverne gælder i både dit tøj og hvordan du indretter hjemme. Så prøv eventuelt at male dine vægge i nogle vilde farver, og opløft humøret når du er hjemme.

Vil du føle dig lidt ekstra sexet, er rød den lidenskabelige farve. Så påfør dig rød læbestift og en rød kjole og mærk forvandlingen. Foruden rød, kan du bruge farven hvid som opløftende, da den forbindes med renhed og godhed. Møbler i din lejlighed, kan derfor være rigtig gode i hvide, da løfter humøret op og gør det let.

Det tekniske perspektiv

Når alt driller hjemme, kan det være svært at fokusere. Det gælder alt fra telefonen, som ikke virker, dørtelefonen der har mistet sine batterier og internettet, som ryger af hele tiden. Heldigvis kan man fikse alle disse ting, og her bør man gøre det til noget som virker, og ikke går let i udu. Få derfor billigt fibernet, som vil give dig ekstra hurtige hastigheder og en meget mere stabil forbindelse. Her vil filmen starte når du afspiller den og ikke gå i stå undervejs. Undgå dermed sure opstød, når internettet igen går af ved at skifte til fibernet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *