Fordele ved at købe en VPN i din virksomhed

Fordele ved at købe en VPN i din virksomhed

Har du også hørt om VPN’er og overvejer du at anskaffe en til din virksomhed, men du er ikke helt sikker på hvad det er de gør godt og om det er pengene værd? Så er du havnet det rigtige sted, for vi vil her forklare dig hvorfor du bør købe en VPN til din virksomhed, med det samme.

Hvad er det?

VPN står for Virtuelt Privat Netværk. Det er et netværk, der lader dig tilgå blokeret indhold samt beskytter det dig og sikrer din internetforbindelse. Der findes rigtig mange forskellige VPNer, og de kan alle noget forskelligt. Bl.a. er nogle gode til sikkerhed, nogle er gode for hastigheden, og så er der dem der bare er kendt for at være dårlige.

Hvilke slags findes der?

Den første VPN vi kommer ind på, er den der giver dig sikkerhed. Der er ikke noget ved at anvende sin sikkerhed, hvis den er kompromitteret. Sikkerhed er nok den vigtigste del ved enhver VPN. Fordelene ved denne er at du kan gå helt anonymt på nettet, da den øger dit sikkerhedsniveau markant. Din personlige trafik er krypteret og transmitteret gennem internettet sikkert, og det holder dig sikker mod en masse internettrusler. Det gør det meget svært for hackere at se eller forstyrre din virksomhedskommunikation. Du kan helt ubekymret gå på offentligt Wi-Fi og forbinde til en fjernserver helt trygt og sikkert.

Der findes også VPN, der er gode på design. Brugeroplevelsen har en stor betydning ved brug af VPN, for at gøre det hele nemmere for dig selv. Mange VPN har en nem brugerflade, som er specielt fordelagtige for dem der ikke har så meget teknisk viden, og det kan hjælpe dem rigtig langt med en brugerflade der er nem at navigere rundt i.

Der findes også VPN, de er specielt designet til virksomheder, som har til hensigt at din virksomhed skal vokse og forbedre sig. De kan hjælpe virksomheder som vægter serviceniveauet højt. De har forskellige serviceniveauer, som er skalerbare, så de netop møder virksomhedens behov om udvikling og vækst, som fx nye brugere til en konto, uden yderligere omkostninger.

Du kan også vælge en VPN, der giver dig adgang til geografisk begrænset indhold, som streamingtjenester. Dette er nok ikke så relevant for virksomheder, men mest for privatpersoner, som ønsker at se amerikansk Netflix.

Hvad bør du vælge?

Det kommer an på ens behov, men som udgangspunkt er det en god idé for virksomheder at vælge den VPN som er lavet specielt til virksomheder, hvis du ønsker hjælp til udvikling og vækst. Hvis I har problemer med hastighed eller ønsker øget sikkerhed ved brug af internet, er disse VPN også rigtig fornuftige at vælge. Det frarådes dog at vælge gratis VPN, da de ikke er særlig pålidelige. Så det kræver at du er villig til at betale for din VPN, for ikke at sætte din virksomheds sikkerhed på spil. Jo mere du betaler, jo højere VPN-kvalitet. Du kan læs mere om VPN på vpnguiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *