Få plads til at arbejde i hjemmet

Få plads til at arbejde i hjemmet

Flere og flere af danske virksomheder benytter åbne kontorer, men det er ikke alle der er arbejder bedst i åbne kontorer, da mange mennesker oplever at de bliver distraheret af de andre mennesker der omkring dem. Det betyder at flere og flere vælger at arbejde hjemme, da de kan opleve roen og være mere effektive i deres arbejde. Når du arbejder hjemme, er det vigtigt at du indretter et hjemmekontor så du kan få den ro du har brug for til at give den en skalle.

Få plads i hjemmet

Mange der arbejder hjemme, sidder ofte ved spisebordet, i sofaen eller andre steder der ikke er skabt til at arbejde ved. Det er er en god idé at kunne skelne arbejde og fritid fra hinanden og derfor er det en rigtig gode idé at have et kontor, som sender et signal til dig selv om arbejde, og til familien om at du arbejder. Samtidig giver kontoret muligheden for at du kan lukke døren når du er færdig med arbejde, så det ikke er i din bevidsthed mere.

Det er selvfølgelig perfekt hvis du har plads i hjemmet til at indrette et rum til kontor, men det er desværre ikke alle der har plads i deres hjem eller rum nok til at få plads til et helt kontor i hjemmet. Der er mange muligheder for at være kreativ med placeringen af kontoret i hjemmet, ofte kan du udnytte et lille hjørne af stuen, til at installere et lille kontor hvor du kan sidde i ro og mag, og arbejde uden at bliver forstyrret af familien, da et kontor sender et signal om at du arbejder lige nu.

Vælg de rigtige farver

Det er vigtigt at vælge de rigtige farver til kontoret, og det gælder også et åbent kontor i stuen, hvor det kan være en god idé at male hjørnet hvor dit kontor er, en anden farve end resten af rummet. Valget af farver vil påvirke din kreativitet og din aktivitet når du er i deres nærvær, meget mørke farver kan hurtigt dræbe kreativiteten og mange forskellige farver kan være forstyrrende når du sidder og arbejder, men det kan være en god idé at have et møbel der skiller sig lidt ud i mængden. Når det kommer til farven på væggene, er hvid altid en sikker vinder, men det er en god idé at farve en af væggene i en jordfarve, som brun, Army-grøn eller andre farver, da det skaber lidt diversitet i rummet, men på en diskret facon. Du kan få hjælp til at finde den rigtige maling til dit kontor hos Malgodt, som har rigtigt god kvalitet på deres maling, og samtidig står klar til at hjælpe dig med det korrekte valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *