Er din virksomhed forandringsparat?

Er din virksomhed forandringsparat?

Flere og flere oplever at det kan være svært, at navigerer i den økonomiske jungle når deres virksomhed er begyndt at vokse. Samtidig kan det være uoverskueligt at holde styr på al den kunde data som der kommer ind i din virksomhed. Eller måske vil du bare have mere ud af dine systemer?

Sæt brugeroplevelsen i centrum

Kunden er den vigtigste person i din virksomhed, og det er derfor vigtigt at skabe en god oplevelse for kunderne, hvis man vil beholde kunderne fremover, eller skabe nye kunder. Dette kan gøres på et utal af måder, men en af dem, er ved at anskaffe sig et CRM-system. Et CRM-system holder styr på dine relationer med dine kunder, og kan hjælpe dig med at forudsige kundens behov før de selv gør det. Dette vil hjælpe dig til at kunden føler sig kendt, og værdsat af din virksomhed. Samtidig vil det være muligt at forudsige evt. produkt ændringer der kan være nødvendige for dine kunder.

Styr på økonomien

Det er vigtigt for enhver virksomhed at have styr på økonomien, det er bare forskelligt hvordan det bliver gjort de forskellige steder. Du oplever måske, at det kan være svært at navigere økonomien på en overskuelig måde. Til dette kan du med fordel, benytte dig af et ERM-system.

Et sådanne system, gør det muligt at planlægge og holde styr på driften i din virksomhed. Dine medarbejdere vil altid have overblikket og indsigten, i både din kunde og din virksomhed, til altid at have muligheden for at træffe den korrekte beslutning. Det vil styrke din positionering overfor kunden, så din virksomhed fremstår mere professionel.

Saml det hele et sted

Står du og mangler den ene eller den anden løsning, vil Microsoft til oktober gøre det nemmere, for dig at benytte begge systemer på en, for både dig og dine medarbejdere, på en overskuelig facon. Det gør de med løsningen Dynamics 365 Business Central, som gør det muligt for dig at holde styr på økonomien, dine kunder og din markedsføring på en platform, som både kan betjenes på mobil, tablet og pc. Den nye løsning øger tilpasningsgraden, så det vil være muligt at fremhæve de informationer, som du og dine medarbejdere finder relevant for din virksomhed.

Løsningen bygger på en tidligere version, NAV 2016 som egner sig til små og mellemstore virksomheder. Den nye løsning bringer dog mulighed for at benytte sig af cloud-service, som tilføjelse til den gamle løsning. Ved brug af cloud, vil det være muligt for medarbejderne at bliver understøttet ved integrering af alle systemer, om det foregår på computer, tablet eller mobil.

Hos Abakion, vil det være muligt at, få sat Dynamics 365 op på 5 dage, dette inkluderer selvfølgelig overførsel af data fra det gamle system over til det nye.

Det er muligt at læse mere om løsningen på Abakion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *