Er det altid godt at investere i sin bolig?

Er det altid godt at investere i sin bolig?

Mange mennesker er af den overbevisning, at det altid er en god ide at investere i sin bolig. Nye vinduer og gulve er altid ens betydende med en prisstigning i boligen.

Er nyt altid godt?

Det er ikke altid at nye tiltag til huset tjener sig selv ind igen. Hvis man f.eks. har et helt standard hvidt køkken, som fungerer fint og ikke er helt old school. Og man så vælger at investere i et nyt grønt køkken, vil en vurderingsmand ikke altid kunne se pointen i dette. For antallet af folk der falder for et grønt køkken, er ikke så stort som antallet af mennesker der kan forholde sig til et helt standard hvidt køkken. Derfor vil en vurderingsmand ikke nødvendigvis vurdere din bolig tilsvarende højere. Derfor skal man nogle gange vurdere om den investering man laver i sin bolig, er for ens egen, eller for pengenes skyld. For hvis det giver en personlig værdi at investere i det grønne køkken, kan det være en god investering på det personlige plan fremfor det pengemæssige.

Er investering i en ejerbolig altid en god ide?

Boligmarkedet har som alle andre markedet og brancher gode, og dårlige tider. Og derfor er det ikke altid en god investering at købe en bolig, derfor skal man tænke sig godt om. Det er en god ide at kigge på udviklingen i markedet, og vurdere om det er en bolig man har planer om at bo i længe eller om det blot er en bolig for kortere tid. Hvis du køber en lejlighed for at bo der i længere tid, har du også hvis ikke der sker noget uforudset bedre mulighed for at tilpasse dig markedet og sælge når du føler det passer bedst til dig. Hvorimod hvis du køber en lejlighed for kort tid, kan du ende med at blive presset til at sælge på et ufordelagtigt tidspunkt. Derfor skal man vurdere ens behov

Hvordan sparer du på din istandsættelse

Hvis du har hænderne rigtigt skruet på, og modet på at lave nogle ting selv er der rigtig mange penge at spare. Der findes flere hjemmesider som har specialiseret sig i at sælge billige kvalitetsprodukter.  bedst-billigst.dk er en af de sider, har kan man f.eks. finde døre og vinduer i ordentlig kvalitet men til billige priser.  Og hvis man både kan lave nogle af tingene selv, og har næse for at finde de gode tilbud på materialer er der virkelig penge at spare. Og det er også en måde at investere sin tid og penge, og lave en god investering i sit hus. Dog kan det ved større projekter være en fordel at rådføre sig med en professionel som kan hjælpe dig med de sværeste opgaver, eller give dig rådgivning til valg af materialer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *