Dansk startup automatiserer støvet boligadministration

Dansk startup automatiserer støvet boligadministration

Mens boliger vil forblive analoge, er driften af udlejningen blevet ikke blot digitaliseret, men automatiseret. Det har ProperManaged sørget for, og for 49 kr. om måneden kan du få udliciteret din boligudlejning.

På et kontor i Københavns nordlige bydel, Nørrebro, aflastes et utal af kunder med administrationen af deres udlejede boliger. Det er alt fra privatpersoner til større virksomheder, der benytter sig af deres service, og det er der en grund til. Det koster helt ned til 49 kroner om måneden, og når den ligger i det leje, kan alle være med.

Har man tidligere haft lejet et værelse eller lejlighed ud, kender man alt til besværet med forsinkede huslejebetalinger, opsigelser og alt derimellem. Den administrative byrde kan man nu flytte fra sine egne skuldre og over på ProperManaged. Fra 49 kroner om måneden per lejemål.

Automatiseret boligudlejning – Når tid er penge, sparer du mange af slagsen

Det er en af de brancher, hvor man længe har været overladt til sig selv og til analoge metoder, og hvad det ikke løber op i af papirstakke, bliver takseret i arbejdstimer. Timer, man kunne bruge på alt mulig andet. Når man lejer en bolig ud, regner man ofte med, at alt kører automatisk, når underskrifterne er på plads, men sådan hænger det sjældent sammen.

ProperManaged tager sig af alt det administrative for deres basisbeløb, og har man mange boliger eller ejendomme, man lejer ud, kan man tilkytte ydelser som bogholderi og regnskab, kontakt med lejerne og vedligholdelse af alle typer reguleringer.

Vi troede, vores kunder udelukkende ville være dem, der administrerer deres boliger i Excel, men vi får nu flere kunder fra de store og etablerede administratorer, der ikke er tilfredse med den service de får og den pris de betaler for det.

Morten Krarup, ProperManaged

Det er normalt den type opgaver, der bør boligadministration til en tålmodighedskrævende disciplin at mestre. Det kan omsider udliciteres, og det er uden at gå på kompris med gennemsigtigheden.

ProperManaged giver nemlig overblik i realtid, hvilket omfatter rapportering og digital opbevaring af dokumenter og bilag. Al indkrævning af husleje, depositum og pågkrav bliver håndteret, lige som alt inden for juraen varetages; ophævelser, inkassoservice og overdragelse til advokat.

Virksomheden er stiftet af Jacob Funch og Morten Krarup, der har erfaring fra selskabs-acceleratoren Prehype, der i Danmark bl.a. samarbejder med LEO Pharma og Carlsberg. ProperManaged er ikke associeret med Prehype.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *