Bliv opdateret på dansk erhvervsliv

Bliv opdateret på dansk erhvervsliv

Inden for dansk erhvervsliv findes der mange forskellige grene, du kan blive opdateret på. Det kan være generelle nyheder, måske inden for specifikke brancher, indblik i specifikke virksomheder med statistikker og årsrapporter, eller opdateringer på aktiekurser og valutaudviklinger. Det kan være svært at finde kilder der giver dig relevante nyheder eller de statistikker du leder efter, hvorfor vi her hjælper dig til at finde de kilder du kan få brug for, for at blive opdateret på det danske erhvervsliv.

Nyheder om dansk erhvervsliv

Når du leder efter nyheder omkring dansk erhvervsliv, vil børsen være et valg mange kender til. Her får du nyheder målrettet netop det danske erhvervsliv, fra offentliggørelse af årsrapporter, til skift i større virksomheders ledelsesposter, og et globalt politisk syn, f.eks. på EU.

Du får altså her et bredt udvalg af nyheder, hvor du kan følge med i hvad der sker i ind- og udland, når det kommer til erhverv.

Ud over at kigge på børsen, kan du også bruge det sociale netværk LinkedIn til at få en indsigt i nyheder om dansk erhvervsliv. Her har du muligheden for at få de nyheder i dit feed du ønsker at følge, og dermed undgå nyheder du ikke syntes er relevante.

Her kan du på den måde følge personligheder du gerne vil følge, virksomheder du syntes er spændende, eller nyhedskanaler du finder relevante for de nyheder du ønsker.

Indblik i statistikker og årsrapporter

Vil du hellere have dybdegående indsigt i statistikker og årsrapporter, kan nyhedsmedier hurtigt blive overvældende med nyheder du ikke er interesseret i. I stedet kan du prøve at abonnere på ownr.dk. Her får du en database på mere end 800.000 danske selskaber, hvor du vil kunne få et unikt indblik i selskabs- og koncerndiagrammer, og nøgletal.

På den måde kan du følge med når du ønsker det, hvor ownr leverer alt information live. På den måde kan du sikre dig altid at have de nyeste tal og statistikker ved hånden, samtidig med du kan følge personer der interesserer dig.

Her får du altså et unikt og mere dybdegående indblik i danske virksomheder, hvor du også på det generelle niveau kan følge med i antal konkurser fordel på landsdele, samt hvor dagens bedste regnskaber findes.

Aktier og valuta

Vil du følge med i udviklingen på aktier og valutaer, findes der flere sider der giver dig den information du skal bruge. Et eksempel kan også findes omkring nyheder, hvor børsen leverer aktiekurser og valutakurser, med live opdateringer.

Derudover kan du også finde euroinvestor.dk, der ligesom børsen leverer live opdateringer på aktiekurser og valutakurser. Her får du en nem oversigt, hvor du kan finde aktiemarkeder fra hele verden, og få et nemt og gennemskueligt overblik over den aktie du ønsker at gå ned i detaljen med.

Du vil få muligheden for at se den løbende udvikling, samt nyheder der vedrører den specifikke virksomhed, så du kan blive 100% opdateret når det kommer til aktieudviklinger på de virksomheder du vil følge. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *