Beauty-markedet rummer store muligheder for virksomheder

Beauty-markedet rummer store muligheder for virksomheder

Der er med tiden kommet et kæmpe fokus på makeup og skønhed og velvære. I takt med de sociale mediers indtog og specielt med medier der fokuserer på æstetik, er der virkelig blevet dannet et marked for alt hvad der har med beauty at gøre. Dette er gældende både for mænd og for kvinder. Derfor er der også et kæmpe investeringspotentiale for virksomheder, hvis de vælger at investere i beauty-verdenen.

Beauty is the new black

Det er ikke kun orange, der er det nye ’black’, det er også beauty. Der er med tiden kommet et kæmpe fokus på beauty. Dette har helt sikkert noget at gøre med, hvordan de sociale medier efterhånden har tvunget en så stor lup ned over os, at vi føler, at vi skal være pænere og pænere. Der er et kæmpe fokus på hvordan man ser ud, om man har det rette hår, det rigtige tøj, er øjnene flotte, er øjenvipperne lange nok, er dine fregner søde og så videre. Specielt sider som instagram har startet denne udvikling, da instagram opererer meget i billeder og dette gør også at folk lægger mange billeder op ad sig selv. Derudover er vores kendisser skiftet ud med flotte mennesker, der kan finde ud af at redigere billeder, i stedet for at være folk som rent faktisk har et talent. Så de mennesker vi ser op til, er kendte for at se godt ud og ikke for at være dygtige sangere eller skuespillere. Der er derfor kommet et endnu større pres på at se perfekt ud. Derfor er markedet for beauty ydelser og produkter eksploderet og derfor er der mange muligheder i dette.

Forskellige områder

Der er områder af beauty-markedet, der rammer den kvindelige målgrupper mest og så er der områder som rammer både den mandlige og kvindelige målgruppe. Makeupprodukter rammer kvinderne mest, da det ikke er de fleste mænd, der interesserer sig for makeup. Men trimning og hudpleje er ikke kun rettet mod kvinder. Der er mange mænd der går op i at pleje deres hud både fugtmæssigt men også urenhedsmæssigt. Specielt efter at skæg er blevet meget populært. Derudover er manscaping blevet en ting, altså når mænd trimmer og ordner deres kropsbehåring og ikke bare lader det gro vildt, så hele denne del af beauty-markedet er også relevant for mænd. Der er mange forskellige muligheder for hårfjerning som for eksempel sugaring, som er en form for voksbehandling med sukker og permanent hårfjerning med laser. Du har mulighed for at læse mere om permanent hårfjerning ved brug af laser på cerix’s hjemmeside under denne kategori: https://cerix.dk/behandlinger/permanent-haarfjerning/generelt-permanent-haarfjerning/.

Mulighed for at investere

Man kan hjælpe små nyopstartede virksomheder i gang og ende med at tjene mange penge på det. Hvis vi ser på makeupindustrien, er den jo eksploderet fuldstændig. Makeup-paletter sælger sindssygt godt, falske vipper, læbestifter, highlightere, blush og foundation. Alt hvad der er relateret til makeup, er nærmest blåstemplet allerede inden det kommer på markedet. Udover dette, er makeup i så høj kurs, at det bliver stjålet, som om det var diamanter. En af makeupverdenens mastodonter fik stjålet for millioner af makeup, fordi hans formular er så eftertragtet. Så der er altså masser af potentiale for virksomheder i at investere i beauty-verdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *